Resuming podcast

19 de Abril de 2024 a les 10:12

Festa del Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística Roses a Sant Feliu

Compartir

L'esdeveniment, que tindrà lloc el 26 d'abril al Centre Cívic Les Tovalloles amb la participació de Sant Just, inclourà lliurament de diplomes i un espectacle de màgia. 

El Centre de Normalització Lingüística Roses anuncia la celebració de la Festa del Voluntariat per la Llengua, un esdeveniment anual que homenatja la dedicació dels participants en el programa de voluntariat lingüístic de les poblacions de Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Esplugues i Sant Feliu de Llobregat. La festa tindrà lloc el pròxim divendres 26 d'abril, a les 18.30 h, a la sala d'actes del Centre Cívic Les Tovalloles a Sant Feliu.

Aquesta festa serveix per reconèixer la tasca dels voluntaris, aprenents, i les entitats i establiments que s'han adherit al programa durant els últims dotze mesos. L'acte inclourà el lliurament de diplomes de participació, seguit d'un espectacle del Mag Ramó i un refrigeri per a tots els assistents.

L'esdeveniment és gratuït i obert a acompanyants, encara que es requereix confirmació d'assistència abans del 19 d’abril. Les persones interessades a assistir poden confirmar la seva presència a través d’aquest enllaç o trucant als telèfons 634 757 332 o 93 685 24 32.

Aquesta festa se celebra en el marc de la XXI Setmana per la Llengua de Sant Feliu de Llobregat, que també inclourà la xerrada ‘Un món de llengües’, a càrrec de Llenguaferits, el dia 24 d’abril a les 19 h al mateix Centre Cívic Les Tovalloles.