Resuming podcast

19 de Abril de 2024 a les 12:57

Sant Just Desvern celebra la diada de Sant Jordi el diumenge 21 d’abril

Compartir

El municipi desplega una àmplia gamma d'activitats literàries i culturals en dos emplaçaments diferents, amb programació per a totes les edats. 

Sant Just Desvern es prepara per celebrar la tradicional diada de Sant Jordi aquest diumenge 21 d'abril, amb una variada oferta de cultura i entreteniment als Jardins de Can Ginestar i la plaça Verdaguer. Per primera vegada, les festivitats s'estendran a ambdues ubicacions, oferint des de la venda de llibres i roses fins a espectacles i tallers per a tots els públics.

Des de les 10 del matí fins a les 14 hores, els assistents podran gaudir de parades de llibres i roses, així com d'activitats organitzades per diverses entitats locals. Entre els actes destacats, hi haurà classes obertes d'art, una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Cornellà, signatures de llibres per part d'autors locals i lectures de poemaris.

A més, el programa inclou activitats especials per als més menuts, com tallers, lectures de contes i un espectacle infantil titulat ‘Contes de dracs’ a càrrec de La Minúscula. A la tarda, hi haurà l'actuació del grup Sant Just Pop de l'Ateneu de Sant Just Desvern.

La celebració de Sant Jordi a Sant Just Desvern culminarà amb el concert gratuït ‘Íntims’, a càrrec de Daniela Fumadó, a Les Escoles a les 19:30 h, on es musicaran dotze poemes d'obres guanyadores del concurs de prosa i poesia organitzat pel Servei Local de Català.

Aquesta jornada marca el final de la Primavera Literària. La nit abans, el 20 d’abril, hi haurà el Correfoc de Sant Jordi, que començarà a les 21 h a la Plaça Verdaguer.

Podeu consultar la programació completa aquí: