Resuming podcast

18 de Abril de 2024 a les 12:55

Crida a dones joves i grans del Baix Llobregat a participar en l’enquesta sobre l’atenció sanitària

Compartir

La falta de respostes de les franges d'edat de 16 a 18 anys i majors de setanta anys podria afectar la representativitat dels resultats.

Aquesta setmana conclou la fase de recollida de dades de l'Enquesta sobre el tracte i l'atenció sanitària a les dones del Baix Llobregat, una iniciativa per avaluar i millorar els serveis sanitaris en aquesta regió. Fins ara, s'ha detectat una falta significativa de participació en les franges d'edat de 16 a 18 anys i de majors de setanta anys.

Els organitzadors de l'enquesta fan una crida a aquests grups d’edat perquè participin per garantir una col·lecció de dades més representativa de la població. La participació de tots els grups d'edat és essencial per obtenir una visió completa de les necessitats i experiències sanitàries de les dones de la regió.

L'enquesta està disponible en català i castellà. Els resultats ajudaran a dirigir millors polítiques públiques i recursos, assegurant que l'atenció sanitària respongui adequadament a les necessitats de totes les dones.